Kokat fostervattnet.

Jag vill bara slå ett slag för mig själv... Nej, eh...Det blev fel... Jag vill bara slå mig själv. Hårt. I huvudet helst. För att jag ska va så himla kall och ball och tro att jag, i vecka TRETTIONIO av min graviditet, pallar att sitta i en 740 från -86, utan AC, i 30 mil när det är 30 grader varmt ute. Och vara nöjd med livet liksom... Paltnackigt värre!

Sen kan jag tycka att om man jobbar som bilförsäljare så tvättar man bilarna invändigt och utvändigt inann man visar upp dom för kunden. Det är även en fördel om man som säljare är på plats för att visa bilen. Eller ens låtsas vara lite intresserad av att sälja bilen. Vidare tvättar man INTE bilen med stålull... Man lämnar kanske åtminstone INTE en burk med fimpar i baksätet på bilen. Eller??? Kanske ändå, i Örebro.

Anna//har inte köpt en bättre begagnad bil idag. Inte en sämre begagnad heller.

Ps. Dessutom är jag kändis på nätet. Någon tycker att jag är så vacker så dom stulit en bild från bloggen och lagt ut på en gravidsida. Jag vet inte om jag ska vara smickrad eller rädd. Är lite både och...

Kommentarer
Postat av: Tommy

Jasså.. gravidsida.. vilken då, och vad för bild??

Å Örebro förblir alltid Örebro.

2009-06-01 @ 23:29:24
Postat av: Fröken M

Bättre sent än aldrig (ja, jag vet att jag är seeeeg men skyller på flytten...) Nu är ni i alla fall länkade som favoriter från min sida !

2009-06-02 @ 09:14:49
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj
Postat av: Anna

Tommy: Tyvärr en som är tagen av privatperson och inte fotograf ;P är utlagd på minbebis.com (fortfarande smickrad och rädd...)



Fröken M: Du är förlåten och allmänt snygg (det blev en form av horoskop det där)

2009-06-02 @ 09:27:44
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0