Improviserad photoshoot


Vi hade änu ett besök idag i form av fotograf och vän. I vanliga fall brukar vi träffas på stan och Tommy har lovat att han ska lära upp mig i lattemammornas värld (han är alltså närmare kungen av fika på stan) MEN DET ÄR BARA för varmt för att kunna ta sig ut för vår familj.

Han var mäkta imponerad av vår bajsmaskin iallafall och ävan han (precis som svägerskan i någon nedanstående kommentar) föreslog att vi skulle låta bruden bajsa klart innan vi byter blöja. Tre byten under tiden han var här. Men hey, vi är beginners remember? Dessutom tycker ingen av oss att det verkar så skönt att gojsa runt i sitt eget bajs i nån halvtimme bara för att se om det kommer mer.

Tommy tog iallafall fantastiskt fina bilder på Patrik med Isabel trots att vi inte hade planerat något sådant idag och trots att Isa var trött och varm och lite tjurig. Om någon har lust att köpa en systemkamera till oss så varsågoda. Mellan 15-30 000 kronors klassen räcker. Släng med ett objektiv eller två om ni tycker att det är för lite med bara kameran.

//Anna, solstingssvamlar.

(btw så har Tommy två ben, han ville bara gömma ett av dom på kortet, hur fan han nu åstadkom det?)

Kommentarer
Postat av: Anna

Vi vill se korten!!!!!

//Fastrarna

2009-06-27 @ 16:41:48
URL: http://annalexing.blgg.se
Postat av: Mr T

Haha två ben, två armar, två ögon två öron, en kamera och ingen hjärna. Men bilderna blev bra, kommer inom kort på FB och storfetajävlarjättefiler till er på skiva =)

2009-06-27 @ 16:54:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0