Eftersom



Eftersom vår nya FINA bil nu hade begåvats med två slicks till framdäck och eftersom jag i en blivande "soon to be a father" psykos vill säkra upp hela världen så var vi tvungna att bege oss till Örsholmen. Det är ett litet industriområde där allt tydligen skall finnas. Där hittade vi två tyska kvalitetsdäck som ingen hört talas om för en hyfsat billig peng. Vad bättre var är att han som sålde dem för en billig peng gärna kunnde kränga på den på våra fälgar. Eftersom vi har gott om just små billiga pengar så fick han äran att göra just det.

Eftersom vi då var strandsatta i detta fina lilla område medan han gjorde vad han nu skulle göra så försökte vi hitta ett ställe där vi kunde undkomma regnet och samtidigt ta en fika. Eftersom dem inte har uppfunnit Seven/Eleven i den här staden så vart vi utlämnade till de små entrepenörerna. Eftersom klockan var efter 11 på förmiddagen så hade ju Eva's stängt. Detta kunde vi utläsa av den väldigt proffsiga skylten utanför etablissemanget i fråga. Vidare till... 



Karlstads Hämtservice, där hämtar man och lämnar sådana one way släp. Eftersom den nu tydligen är lågkonjunktur så måste var företagare åta sig ytterligare uppdrag. Så här kunde man göra lite av varje, min tanke var att om man nu kan köpa tidningar, tobak och dryck här, vad gör man då i en kiosk? Vi fann skylten vara lika delar proffsig och förtroendeingivande som oseriös och förvirrande. Eftersom vi inte kunde bestämma vad vi tyckte så gjorde vi precis ingenting. "Underlåtenhet att agera ligger oftare chefen till last än val av medel". Den kloka soldat som myntade detta citat har aldrig stått småblöt i ett sommarregn i utkanten av Karlstad med en höggravid fru./Patrik, nyäten.

Kommentarer
Postat av: Tväråna

Hörru storstadsråttan, Seven/Eleven ligger på norrstrand. Så d så!

2009-06-04 @ 20:11:37
URL: http://tvaeraana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0