Den där med jobbet igen då

Räknade igenom hur många jobb jag har sökt här i Värmland. Det var 42 stycken, då har jag inte räknat med Securitas där jag fick jobbet, inte heller Loomis där jag fick jobb om jag ville. Inte heller har jag räknat dubbelt där de söker fler av samma på en gång så att säga. Så idag har jag sökt jobb som coach för långtidsarbetslösa, ni vet, få folk att inte tappa sugen när man söker jobb, när man är långtidssökande. Ringer en klocka? Nä, trodde väl det.

Igår stod jag i dörren igen, fy fannn. det var studetfest och hela stället var fyllt med amatörer. Dem som får gå in på krogen nu är födda -9106. Vilket får mig till den pinsamma lika så smärtsamma insikten att när dem föddes så fick jag gå på krogen. Vilket per automatik får mig att förstå varför jag kände mig som en relik i går där jag stod och spanade ut över dansgolvet medan Per Gessle förmedlade ett budskap om myggbett som svider och gyllene tider. Vissa saker är stabila över tid, typ att Sommartider alltid går hem hos berusade ungdomar i juni, men även att flickor som bara dricker alkohol svimmar efter tre timmars dansande i 40 graders värme. Som sagt, amatörer.

Nu ska vi åka iväg med vår nya fina bil och kolla på sommardäck och ev göra en framvangsinställning. Sånt gör man som vuxen, och kul är det./Patrik,  som farbror Melker.  

Kommentarer
Postat av: Fröken M

Är det inte dags för lilltjejen att komma ut snart ?? Ska ni göra en "kändis manöver" och blogga om förlossningen, Patrik kanske kan rapportera direkt i mobilen ;)

2009-06-04 @ 17:09:56
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj
Postat av: Patrik

Ja, vi kommer att "streema" (jag tror att det heter så men jag är ju ingen teknikNÖRD så jag kan ha fel) live video med en kamera vid huvudet och en vid den där delen som kommer att tänjas. Jag kommer även att kommentera händelseförloppet i realtid.



Nu ska jag bara sälja in den här iden hos frun.

2009-06-04 @ 18:38:46
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0