Bilköpet i sin linda

Många frågor fick sina svar när Emil äntligen uppenbarade sig. Emil är nämligen inte ens sexton år fyllda ännu. Glansig i ögonen gick han sin nya bil till mötes. Vid sin sida hade han Pappa och Morfar. Emilpappan hade sin  allra mest skeptiska bilköparblick på sig men Emil lät som ett kassalådepling med ens han steg ur deras bmw och såg volvon. Emilpappan ansåg att det var nog så många fel på bilen men innan vi bemötte hans kritik hade Emil själv bedyrat att det där inte alls var några problem inte.

Efter en provtur ansåg nog Emilpappan ändå att det fanns mycket att anmärka på och jag och Patrik skulle just hålla försvarsargument när Emil återigen ingrep och sa åt sin far att det skulle nog lösa sig. Emilpappan tittade uppgivet på sin smått hysteriske son och sa att han inte var den bästa av köpare men vi höll inte med.

Nåväl, om vi prutar till 5500.- tyckte Emilpappan men vi stod fast vid vårt pris. Vi kan väl säga att Emil hade avslöjat sig lite och vi var rätt säkra på att bilköpet skulle gå igenom ändå. Och så blev det också.

Emil ringde direkt sina polare och berättade om Canon-stereon som sitter i! Jag försökte föra en konversation med lillkillen och frågade om det var hans första bil. Dumt frågat, jag är uppvuxen på landet själv. Det var såklart hans fjärde bil men den här skulle nog inte göras om till EPA eller A-traktor iallafall.

Här hoppas vi således att historien om Emil tar sin ände men det återstår ju att se. Vi haver kvitterat bort bilen åtminstone så ryggarna är fria. Om sen P behöver byta telefonnummer är också en fråga hängandes i luften.

Till sist kan jag berätta att vår ofödda dotter fått ännu en kusin. Inte heller det verkar vilja locka ut henne ännu men jag längtar efter att få träffa nytillskottet där med.

//Anna, några tusenlappar på fickan rikare.

Ps. Känner man inte nånstans en liten rysning när en 250-kilos kvinna står inne på Coop och vrålar "smör! Vi måste ha smööööör! Smöret får vi inte glömma! Smööööööör!" ?

Kommentarer
Postat av: Anna

Hahahaha, bra där, hoppas att den där Emil slutar att messa nu då.....



Grattis till den nya kusinen, hon har ju ett gäng kusiner till som lääängtar.

Men som sagt, hon verkar inte bry sig,

den som väntar på nått gott...

2009-06-20 @ 17:55:00
URL: http://annalexing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0