Kusinträff 4



Så här engagerad blir man då man får veta att besöket är på väg samtidigt som maten vankas. Notera att det högra långfingret är på väg upp. Rebell i så unga år, suck.



Här är det obligatoriska "kaka och kusin- kortet" Isa ser smått förvirrad ut hos farbror J.  Förövrigt samma kusin som i telefonen i veckan undrade vem som ringde då jag pratade med brosan. Bror svarade att det var farbror, varvid Albin undrade om det var farbror Jultomten? Jag inser mina begränsningar och vilka förväntningar jag har på mig.



Det här är alltså Stockholmskusinerna enklav Ekerö. Tänk bort min hand som på ett faderligt sätt curlar Isa's huvud.



Så här ser Isa ut då hon är och  tittar på farliga djur i Mariebergsskogen. Det var kul ett tag men när pappan i familjen bar runt på ett annat barn (kusin Albin) så tog det hus i helvete. Bara för att mamman bär henne i sjal så behöver ju faktiskt inte pappan gå och plocka upp andra barn.

Förövrigt så tog Anna och jag och kategoriserade ytterliggare en del av småbarnsfamiljsträskets invånare. Där fann vi Gant- Pappan, och Carlings- pappan som otippat nog var ihop med Gant- mamman. Dressmann - pappan lös med sin frånvaro men Tabita- papporna gjorde sitt för att fylla upp tomrummet. På vägen ut såg vi även SATS- pappan som var så där ärtigt sommarbrun, undrar var hans bästis Birkenstock- pappan är, sist sågs dem på Ankdammen med en chi- latte, det är sånt dem dricker. /Patrik, okategoriserbar, underbar.

Kommentarer
Postat av: Anna

Alltså, har ni nån koll på hur många kusiner lilla Isa har.....?



Albin e ju för skööön, tror att du är jultomten ;-D

Hur fel kan man ha, hihihihi

2009-07-19 @ 09:48:19
URL: http://annalexing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0