Dem där nyheterna

Viktigt i nyheterna:

- Amy Winehouse har fått besök av Michael Jacksons spöke enligt sångerskan själv. MJ skall ha bett Amy att sluta med drogerna, detta så att hon inte skall förlora allt. Hon tycks ju redan ha förlorat vettet så det kanske är lite sent påtänkt. 

- I en razzia i Sudan så greps ett antal kvinnor enligt deras oanständighetslag. Några av dessa har redan fått sina straff, 10 piskrapp var rättare sagt var kostnaden för deras enorma fräckhet att bära byxor på sig offentligt. Jag kan inte låta bli att bli imponerad. Jag försöker vara öppen och icke fördömande mot andra kulturer men ibland är det jävligt svårt att inte sätta sig på sina höga hästar och tycka att många andra ligger jävligt långt efter. 

-  På inrikesfronten så har det hänt mycket. En bilist tex, vart biten i kinden av en busschafför. Bara en sånt sak.

- En brevbärare fick sparken eftersom att han hade låtit barn titta på när han kissar. I gengeld hade barnen fått åka postbil och hjälpa till med tidningsrundan. Låter som en win win situation för brevbäraren som uppger att han har ett stort intresse för barn men att det inte är av sexuell natur. Har vi hört den förut i några uppmärksammade rättegångar?

      /Patrik, ska JOBBA vidare.

Kommentarer
Postat av: Anna

Alltså, jag gillar den med brevbäraren bäst :-D

2009-07-30 @ 10:10:22
URL: http://annalexing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0