BVC-följetong del 3.

Vägning och märtning idag igen och vi var ur startgroparna 0840. Isa tangerade sitt amningsrekord och var klar på en kvart exakt. Ner på fårskinnsfällen med ungen där hon babybyggde muskler i sitt nya babygym (tack mormor, det funkar faktiskt!). Mamman tryckte två smörgåsar med prickig korv och struntade i duschen (hey, mamma-mode remember?) och så var vi iväg!

Tre minuter i tio skymtar vi BVC men vad möter vår väg om inte barnvagnsmaffian!!! Vi snabbade på stegen men när maffiabossen fick syn på odd kommenderade hon truppen att öka och ve och fasa, dom hann före oss in genom familjecentralens portar.

MEN, om man inte tar barnvagnen slipper man plocka med sin bebis i kaprummet och parkera vagn osv och man kan med enkelhet smita förbi horden av latteluktande morsor med fint matchande barn (Isa har rött och rosa idag ogen i storlek oversize dessutom) och komma FÖRST in till barnmorskan. SEGER!!!

Isa vägde 4735g och hade vuxit till 58 cm. Hon är ett geni alltså. (Logisk koppling).

Det var lätt värt arga blickar och regn på hemvägen (med en stilla önskan om en barnvagn) för att få knäppa maffiabossen av lattemammorna på näsan.

Nu ska vi ut på riktig promenad och vi tar vagn, det regnar som sagt.

//Anna och Isa. nr one!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det finns inget eller mellan helvetet och grums ;) Och hur faan kunde du glömma ciggen???

2009-07-21 @ 13:15:18
URL: http://jennyandersen.blogg.se/
Postat av: Beda

mitt mamma-mode: morgonrock och spya i håret ;) Inte heller att förglömma amningsbh:n som ser ut som nåt från Madonnas human nature tour anno 1998..

2009-07-21 @ 21:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0