Umeå- Stockholm- Västerås- Umeå

Då skall man återigen gå på en sån där meningsfull kurs där man fikar en halva tiden och andra halvan lyssnar på något pucko som ställer; 1: Retoriska frågor som endast syftar till att belysa hur vis och klok den aktuella frågeställaren är. 2: Frågor om hypotetiska scenarion som aldrig har hänt och inte heller kommer att hända för att det finns inga enhörningar osv osv. Hur som helst så är denna kurs inte helt av ondo då jag får betalt under tiden. Vidare tänker jag nog prostituera mig en skvätt medans jag ändå är där. Så det blir nog några pass så att feburarilönen åtminstonde räcker till vin, kvinnor och sång (läsk, Anna och brännbara CD-skivor).

Efter eller i samband med denna slitsamma vecka så vill/måste/bör jag ta mig förbi Västerås för att dricka alkohol och bli rolig med mina gamla kamrater. Det vart ju dåligt med den varan förra terminen så nu skämms jag. Dag för detta måste jag forska lite i, hoppas att någon av de gamla där nere kan tipsa om någon vettig dag.

Denna vecka blir en ensam sådan då Anna just drog till Östersund, därefter skall hon till sundsvall tror jag. hur som helst så blir hon borta tills på torsdag kväll, inte så roligt. Jag jobbar 4 timmar idag och sen är det bara upp till mig att roa mig själv. Jag har en späckad agenda av saker som jag borde göra. En av grejerna är just avklarade, fick mail från Siv, ni vet hyrestanten (lät som en köp-flicka), hon skulle skicka över kontraktet för underskrift.

Jag skall även söka jobb, samt posta en ansökan  till  haffa om OV- förordnande i Värmland. Nu stundar kaffekoppen och en morgonlur innan jobbet, peace out/Patrik

 

Kommentarer
Postat av: Tväråna

Pratade med Ronny, du behöver inte skicka nå papper, utan bara ta med dem när du kommer så få rdu provjobba och så fixar han en underskrift ganska per omgående. :)

2009-01-12 @ 11:58:11
URL: http://tvaeraana.blogg.se/
Postat av: Patrik

Great!!

2009-01-12 @ 12:10:22
Postat av: p´s lillasyster

vart bor du i sthlm?? och när??

2009-01-12 @ 13:33:21
Postat av: Oskar

Vilken vecka kommer du ner?? är det denna ska vi på kårpremiär på torsdag efter halvdagars förfest på gåsmyren, Lördag blir det förfest hos Arre o erik o utgång på typ tabazco eller pluto. Annars är det mest skit, jag borde ju veta... kom eller bli fyrkantig

2009-01-12 @ 18:16:05
Postat av: Anonym

Syster: Oklart och oklart, men i slutet av månaden blir det iaf. Är det ledigt hos er då eller?

2009-01-12 @ 18:17:11
Postat av: Oskar

När kommer du ner? På torsdag ska vi (vissa av "vi") efter en halvdags förfest beträda kårens golv för premiär. På lördag blir det förfest hos erik o arre o sen utgång till typ tabazco eller pluto, resten är mest skit. Jag borde veta. Kom eller var fyrkantig

2009-01-12 @ 18:25:56
Postat av: Patrik

Ozzy: Det blir i slutet av månaden alt i början av februari!! Men då är det väl 0 ning så någon fest borde det väl vara!!

2009-01-12 @ 19:00:15
Postat av: p´s lillasyster

d tror jag?!

2009-01-13 @ 08:42:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0