Full fredag

Då gick vi upp för tidigt, närmare 0230 då Annas telefon ringde, på andra sidan var det någon berusad värmlänning som inte ville något annat än just att väcka oss. Undrar om det kommer att bli så hela tiden när vi flyttar, tänk om det är en kulturell grej att man ringer varandra vid den tiden, typ jämt. Jag kommer att bli skittrött om så är fallet. Själv får jag panik när telefonen ringer vid den tiden för i 9 fall av 10 är det: 1: någon närstående som har dött alt krockat. 2: Något psyko som vill en illa på ett eller annat sätt. 

Sen somnade vi om och efter ett tag så vaknaade jag till te och ägg. Sen skjutsade jag chefen till jobbet och själv åkte jag vidare till biltvätten. Till lunch vart det bilbesiktning och det gick ju strålande men det låter jag Anna berätta om. Efter att ha gratisjobbat lite på Annas jobb så åkte jag hem och inväntar nu den stora stunden då jag får den rosaskimrande äran att åka och hämta henne.

I morgon är det biltvättardag igen, därefter skall Bemern fotas, Anna och jag kommer att dra lott om vem som skall ligga på huven under plåtningen. Så från i morgon kväll så skall den förhoppningsvis ligga på Blocket. (Ni får köpa den tidigare om ni skyndar på). /Patrik den alltid så vise.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0