Avundsjuk

Nog är det väl förbannat. Och lite skoj. Och jag kan bara inte hjälpa att jag blir avundsjuk fastän jag aldrig i hela mitt liv kommer att spela bingolotto. Ja, vem är det som blivit rik nudå?? Jo, regionschefen i Småland minsann gick alldeles nyss och vann sig tre miljoner. Pengar gör ingen lycklig men nog skulle det varit lite skoj att slippa en dagsbudgetering för sin familj på 100 spänn om dagen.

Nåja. Imorgon åker den norrländska (ett tag till iaf), fattiga varuplaceraren till Luleå. Nya inredningen kommer imorgon. Sedan fortsätter resan till Gällivare där det skulle vara riktigt kallt nu igen (som om det någonsin är annat) och på Torsdag åker jag åttatimmarståget tillbaks igen.

Patrik får sköta bloggandet som vanligt, det blir lite roligare då.
Gnatt

Kommentarer
Postat av: Tväråna

...fast det var ju hans son som vann, och det skulle visst delas med 4 kusiner till, så rent tekniskt fick han ju "bara" 600.000:-. Känns genast mycket bättre, eller...? :-P

2009-02-15 @ 21:46:22
URL: http://tvaeraana.blogg.se/
Postat av: Anna

Aaaaa... Eller... (lurar du mig nu??)

OCH! Jag såg det inte själv, fick bara sms av min chef. MEN då undrar jag... Vad fan sitter du och ser på bingolotto för??! Det här med 9-5 jobb har stigit till oproportionerliga gränser!

2009-02-15 @ 22:05:25
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: Tväråna

Jag "tittade" inte. Jag spelade! Oh my god... Du har rätt, jag måste omgående ut och ta en fjortisfylla!!!

2009-02-21 @ 11:09:31
URL: http://tvaeraana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0