Middagstipset

Denna inforuta gäller allätare, således gäller detta inte gräsätarna.

Vårt uppdrag den gångna veckan var att INTE göra någonting på eller med köttfärs. Vi lyckades tack vara Internet och lite humor. Det vart fisk i tre olika tappningar har jag för mig samt kyckling, pannkaka  och paj, eh FAN det var tacopaj så där sket det sig med köttfärsen kom jag på. Men det var INTE köttfärs och pasta eller köttfärs och mos. Så vi är nöjda ändå. Vidare har vi på bästa Kaj Polack (eller valfri självstjälpsguru) maner skrivit ner de recept som vi provade och som vi gillade så nu kommer vi aldrig mer ha dubier angående maten, aldrig mer.........Eftersom jag är gräsänka denna vecka så blir det nog så att jag tinar en påse köttfärs.

Då jag märkligt nog ännu inte har en anställning så tänker jag fortsätta att oro mig för framtiden, kanske skulle man gå till doktorn och så får han eller hon skriva ut ett recept på ett jobb. Då är det väl ingen som kan neka en det?

Nu tror jag att jag känner fyra eller fem par i min närhet som skall ha barn, är det här en epidemi eller har priset på preventivmedel gjort det så pass lukurativt att inte skydda sig?? Eller så kan det ju vara så att det är ett psykologiskt fenomen som gör att man lättare ser andra som är i samma situation som en själv, men den förklaringen är ju minst rolig. Nu kommer säker ni att sia och räkna på fingrarna vilka det gäller men det vore väl inge roligt om jag avslöjade det så jag låter bli. Men en och annan skräll blir det nog/Patrik  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0