Köpgalen och nyrik!!!




Nja det där med nyrik stämmer kanske inte helt, jag fick 3400 i lön, fast inte från seccen dom hade glömt att lägga in mina timmar. Skulle köpa en t-shirt bla, hittade den här som jag tyckte stämde lite för bra, så den vågade jag inte köpa utan jag skrockade lite belåtet i smyg åt den istället. Oskar, hade jag vetat när du fyller år så hade du kanske fått den, jag är nämligen mer rädd för min fru än för din (kanske mest för att jag inte träffar din fru så ofta).

Sen vart det tre böcker på rean också, en om varför gud inte finns, en annan om vår stormaktstid sen en tredje som jag inte riktigt klurat ut vad den handlar om än men jag är säker på att om jag läser den så kommer jag att känna mig väldigt smart. Det är väl ändå hela syftet med böcker, att kunna säga åt andra att man är en sån som läser.

Frun är i Sundsvall med sin pryo och jag är ensam. Men ikväll skall jag faktiskt på middag!!  Hör och häpna, första gången jag är hembjuden till någon här uppe, kanske säger mer om mig än om dom som inte bjuder in mig men det skall bli trevligt att slippa diska ikväll iaf/Patrik, snart smart.  
  

Kommentarer
Postat av: Stefan

Skönt att ingen får veta att du småskrockade i smyg... Nu såg jag just mitt namn gå upp i rök i "namnfönstret", så jag skriver det igen.

2009-02-25 @ 17:14:16
Postat av: Oskar

Jag väljer att se på den t-shirten som vår motsvarighet till en symbol för ett svårt hårt gäng på östkusten. Däremot skulle jag nog vara ungefär lika cool som en 12-åring och bara våga ha på mig den när frun inte är hemma..

2009-02-26 @ 16:57:25
Postat av: Patrik

Det var lite den insikten som gjorde att tröjan ligger kvar i affären..

2009-02-26 @ 22:15:08
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0