Hönan eller Tyskan

Alltså den klassiska frågeställningen, - vad kom först? Här i modifierad tappning, - är hon dum i huvudet för att hon är så ful eller är hon så ful för att hon är så dum?

Jag talar givetvis om Schurrer eller tyskan som hon även kallas, hon som slog ihjäl de två barnen i Arboga förra året. Hon ser ju för fan ut som arketypen av en barnamördande tyska. Frågan är om man hade tyckt att hon var så ful om det inte vore för hennes bestialiska brott? Tillskriver  vi hennes utseende mer fulhet bara för att vi vet vad hon har gjort eller är hon verkligen så där ful oaktat hennes gärning.

Appropå tyskar (österikare) var Hitler verkligen så ful innan han fick makten att göra vad fan han ville med Europa? Var inte Stalin en reslig man med pondus och sen så hamnade han i dåligt umgänge och vart tvungen att döda 20 miljoner av sina landsmän? Listan kan göras lång, några fler exempel: Förknippade vi inte långt skägg med jultomten och paket innan vi visste vem Bin Laden var? Var verkligen Mia Törnblad och Kaj Polack så där osmakligt fula innan dom fick för sig att dom skulle sko sig på olyckliga människor som söker efter något som dom redan har? Var det inte fint med mage innan Göran Person kom in i bilden?  Ja ni fattar vad jag menar, är hon ful eller blev hon det när hennes insida lyste igenom? /Patrik undrande.

Kommentarer
Postat av: M

Hon blev det

2009-02-17 @ 17:46:29
Postat av: Anna

Fula människor är onda, måste väl ändå bli en slutsats ;-P

2009-02-17 @ 17:47:21
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: elton

Josef Stalin var enligt uppgift inte mer än 168 cm lång, så någon reslig man var han inte, men han hade en stilig mustasch. ;)

2009-02-18 @ 12:21:07
Postat av: Patrik

Du och ditt jävla googlande!!!

2009-02-18 @ 12:36:30
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0