Den där flickan som lekte med elden

Oki, jag gillar svensk film. Faktum är att jag har en fil mag i svenska filmer, allt jag behöver att göra är att hämta ut den om jag vill. Så mycket gillar jag svensk film. MEN, svenska deckarrullar håller helt enkelt inte. De blir för pretentiösa, de försöker vara för mycket liksom. Detta gäller Beck och Wallander och nu också den där triologin av Stieg Larsson. Jag gillade faktiskt första filmen, den var lagom mörk och man hann inte riktigt reta upp sig på detaljer.

Den andra filmen har jag just kollat klart på. Den är någonstans mellan dålig och fånig, precis så att man vill hitta fel i den. Och fel finns det.
1: Paulo Roberto spelar sig själv och är en häftig crimefighter.
2: Vilken gammal GRU officer låser inte sin ytterdörr?
3: Om man väger 38 kilo och blir skjuten tre gånger med en 9a sen nedgrävd i jord. Hur gör man för att X -antal timmar senare gräva sig upp ur sin grav. För att därefter gå in och svinga en yxa i huvudet på någon?
4: Om nu säkerhetspolisen och div superagenter är inblandade. Hur kommer det sig då att ingen i hela världen lyckas spåra hennes hennes nätaktiviteter?
5: Ett klassiskt James Bond fel gjorde även filmens torped. Efter att han har knockat Paulo (weeii, btw) samt en tjej till. Så sågar han inte upp dem med sin för ändamålet medhavd motorsåg. Han stampar inte ens på dem, nää han går därifrån och låser ladan de var i och sen tänder han på den utifrån. Jag kan ta det i en James Bond film men inte här.

Nää det blir högst två ledsna bananer i betyg./Patrik, lite bättre själv.

Kommentarer
Postat av: Anna

Bilder, Bilder, Bilder!

Ni suger på att lägga in bilder till inläggen. Det är liksom roligare att läsa bloggen om man slänger in en bild eller två ;-P

//Anna, van vid bilder böcker!

2009-12-05 @ 10:55:53
URL: http://ionlywish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0