Skola skola mig.

Då har jag sökt en kurs till på Karlstads universitet. En grundkurs i spanska på 15 p, tillsammans med min kurs på Försvarshögskolan så blir det 75% och det räcker ju för ett studielån. Det här med studierna måste börja betala sig snart annars blir det till att ta en skyhög livförsäkrning och bege mig ut och fylleköra på en serpentinväg så Isa kan få det där glittriga glamorösa livet jag kan ha lovat henne i ett svagt ögonblick.

Ännu har inga norrmän hört av sig här i Töcksfors men jag är helt lugn att det kommer att ske. Något korkat lär ju inträffa då dem inte är som andra. Ett exempel på det är ju att i norge så vrider man nyckeln åt "fel" håll när man skall låsa upp, och eftersom det här huset är norskt så är det precis så dumt byggt här med. Ta seden dit man kommer är således inte något som praktiseras.

I övermorgon börjar min och Annas semester, vi drar till storstan och kommer antagligen att fika ihjäl oss. Men det skall bli rätt skönt att komma bort ett tag./Patrik, på plats ifall ni undrar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är ju van med lås på insidan av dörrar. Det här är bara en misslyckad variant av det.

2009-08-12 @ 16:32:57
Postat av: randler

Söker du jobb i Norge, har hört att det är välbetalt? Kan vara värt då du måste stå ut med alla korkade norrmän :P

2009-08-13 @ 18:27:04
URL: http://www.randler.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0