Nyhetssvepet med LP, den enda sanna opartiska källan du behöver.

- I Expressen av idag kan man läsa om att Celine Dione är åter igen gravid. Låt mig kort kommentera det, - Euuu. Tanten är över 40 och embryot hon har befruktats med är 8 år gammalt och mannen som skall bli pappa är över 103 år gammal. Han ser i iaf ut sådan på kortet. Med sådana förutsättningar kommer barnet att vara medelålders vid födseln, det är bara inte rätt.

- Reclaim the Brain har gjort det igen. Denna gången i Rosengård av alla ställen. Man kunde ju annars tro att gatstenarna var slut där men icke då. Varför de ville hålla sin "manifestation" där är väl oklart men något shaydy är det väl dem deras motiv. Eller motivet är väl att få ha sönder saker och bråka med vår stolta poliskår. En poliskår vars talesman för nattens insats sa så här "- Det samlades 150- 200 ungdomar vid rondellen och de försökte provocera polisen genom att bland annat anlägga flera småbränder, säger Lars-Håkan Lindholm. - Men vi höll oss avvaktande och bedömde det som att det inte fanns någon risk för att bränderna skulle spridas. Ungdomarna slog också sönder en ruta på Shell-macken intill rondellen och vandaliserade en busskur. - Det var spänt läge ett tag, men vi fortsatte med vår avvaktande hållning, säger Lars-Håkan Lindholm. Ingen greps eller omhändertogs i samband med nattens oroligheter."  Tycker det är fint att polisens avvaktande hållning gav utdelning. Dvs att ingen polis tvingades in i en situation då han faktiskt skulle vara tvungen att agera som just polis, fy fan.

- En stridsbåt 90 skulle under en uppvisning göra ett krasch-stopp. Det betyder att man kör mot land i full fart och sen då man har någon båtslängd kvar till land så reverserar man motorerna (egentligen så vänder man vattenjetstrålen) och båten glider på svallet upp på land med stäven. Ett mycket effektivt sätt att snabbt landsätta trupp vid så kallade våldsamma landstigningar. Problemet var här att båtchefen var något rostig på förfarandet och detta resulterade i en stridsbåt på torra land. Tur för försvarsmakten att ingen kom till skada för då hade det väl blivit stopp för dessa roliga övningar också.

- Fantastiskt val vi står inför nästkommande år. SD har enligt en ny SIFO undersökning kommit över 4% spärren och Piratpartiet vinner väl mark varje gång någon säger integritet. På så sätt så lär ju både höger och vänstersidan få in lite extremister i riksdagen. Frågan är om de vill det, vill de vinna ett val på att aliera sig med någon av dessa, tveksamt. Fast vänsterblocket skulle nog kunna sälja sig då piratpartiet inte är fullt så fult som SD i folks ögon. Själv tycker jag att dessa missnöjaspartier inte har sin plats i en seriös debatt då de är för smala och då de har vunnit sina röster på få, för tillfälligt heta frågor. Förhoppningsvis så går det för dessa aktörer som det gjorde för FI i förra valet. Mycket skrammel men sen så tog folk sitt förnuft till fånga, det partiet var ju iaf så pass breda att de riktade sig till hälften av befolkningen. Jag vidmakthåller att en fundamentalist eller en extremist aldrig kan vara en realist, och det är väl sådana vi behöver.

//Patrik, skall ut i Töcksfors och skapa egna rubriker.

Kommentarer
Postat av: Anna

Ang. Rosengård, kan vi inte sälja ut det, till typ Danmark eller så???

Och sluta faan att lägga dit nya gatstenar, dom borde väl vara slut nu, låt dom springa på grus som dom gör hemma!



Ang, missnöjespartierna så tycker nog jag att, in med nåt av dom och ut med KD!!!!!

2009-08-23 @ 10:18:23
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Patrik

Tror du Danskarna behöver Rosengård? Vi får nog slumpa bort dem på Blocket. Det där andra hörde jag inte riktigt.

2009-08-23 @ 11:08:11
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag skriker väl högre då, Ut med KD!!!!

2009-08-23 @ 11:24:06
URL: http://annalexing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0