Fadde, farornas konung

Jag kan inte låta bli att skratta, och ibland gråta en tår av skam över att landets kändaste vakt bloggar, (nej det är inte jag). Förutom att han för några år sedan stekte samtliga ordningsvakter i en rättegång då han menade att alla vakter vittnar falskt om så behövs så har han själv inte längre någon bricka. Detta är lite märkligt då han har som jobb att stå i dörren, nu behöver man ju inte brickan för det. Man kan ju stå som entrevärd men det är lite konstigt då det brukar vara de förunnat som är nya eller som har blivit av med brickan av någon annledning (vilket stämmer i hans fall då han vart dömd för brott för några år sedan och nu inte FÅR ha brickan). Enligt Faddes blogg så har han jobbat i dörr sedan 1982, detta är lite skojigt då han 1982 var 16 år.

Hur som helst, i hans blogg så kan man läsa att han står i dörrar lite varstans i landet. Ofta innan han skall ut och jobba så lägger han ut en bild på sig själv då han tar på sig västen, han har gärna en före - bild och en efterbild så man får äran att se hans bara överkropp. Då jag en gång skrev en kommentar och frågade varför han alltid (tre ggr på en kortare tid) lägger ut sådana bilder så fick jag svaret att hans läsare tycker det är intressant att se om vaktens vardag och förberedelser. Jag gjorde då en jämförelsen att om en taxichafförer skulle lägga ut bilder på sig varje gång han tar på sig bältet så skulle det bli konstigt, lite corny liksom. Till hans försvar har dock den typen av bilder minskat drastiskt. Istället har han börjat lägga ut bilder på sig själv i duschen eller i badet. Vilket jag är enormt tacksam för (eh). Annars är hans blogg fylld med sådant som alla bloggar är fulla av, vardagshändelser. Som igår kunde man se en bild av det glassbiträde som serverade han och hans fästmö glass i Motala, mm, det får en att tänka.

Jag antar att jag läser hans blogg (till MITT försvar bara på jobbet) av olika annledningar. Dels så har jag trist på jobbet, dels så är det kul att läsa om någon som fullkomligt saknar självdistans och ödmjukhet. Lite som vår blogg fast utan ironin./Patrik, jobbar vidare.  

Kommentarer
Postat av: Anna

Fadde......?

Varför finns han??????

2009-08-07 @ 09:03:05
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Patrik

Det är en av de många sakerna man undrar över och som INTE står i hans blogg.

2009-08-07 @ 09:07:03
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0