VM i fikastunder.

And the winner is... Jag! Hurra hurra. Eller nåt.
Iallafall mötte jag upp M på staden och fikade lite på Waynes (otippat?). Tommy kom förbi och undrade om jag skulle haka på fotografering av mat i dagarna. Han lockade med att man får äta upp maten efteråt och då kunde jag ju inte tacka nej. När M lämnade in handduken efter att ha lurat in mig i skoköpsfällan, gick jag och Tommy vidare på matmarknad (anar vi ett tema?) och köpte korv. Sedan lämnade även han mig för att åka hem och äta (hmmmm...) och jag ringde min ömma moder som befann sig på stan och bjöd mig på lunch, man tackar!
Mamma skulle i sin tur sedan gå och jobba och då gick jag upp på Waynes nr 2 och tog en kaffe medans jag väntade på att syrran skulle sluta. En skitsnygg vakt kom förbi och flörtade med mig, det är tydligen sånt ordningsvakter sysslar med, men han avvek när syster kom. Vi gick vidare till Arena och jag fick bjuda henne på en hof, eftersom jag själv inte bör dricka dessa sortens drycker, och jag själv festade lös på en mineralvatten. Sen var det bara att vagga hemåt. Jag ringde Mia på vägen och fångade upp det senaste på Umeåfronten.

Nu sitter jag hemma och har rakt ingen lust att hitta på vad man ska käka ikväll.

Imorgon ska vi ta en liten after-work-fika på stan. Eftersom jag inte jobbar blir det väl nån form av after-barnmorsketräff-fika antar jag.

Memo:
Fråga barnmorskan varför magen växte från en husvagn till en sjumiljonersvilla inatt. Det är inte bara jag som upplevt detta utan ex antal personer har även påpekat det under dagens lopp. (OBS! Detta var innan all fika även)

//Anna, stinn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0