Tråkig uppdatering

Jaha. Fortfarande inget internet. Och fortfarande lite för skralt med möbler. Fortfarande viss ilska gentemot slarvmajorna som bott i lägenheten före oss och dessutom prånglar hål överallt i alla väggar. Men det är väl inte värre än att man får lära sig att tapetsera. Jag har ju tiden iallafall. Sen ska jag bara ha råd att göra fel x antal gånger. Min första lunchbjudning hemma idag. Lotta kom förbi på kycklingpasta, sen fick jag låna bilen till mamma för att snoka rätt på en häftpistol så att jag kan bygga klart min fina väggsak idag. Såklart har jag inte hittat någon sådan.

Patrik flydde fältet idag och brände iväg med volvon till sin ömma moder för att umgås och byta däck på skutan. Vår ombesiktning går ut imorgon och ett körförbud är inte optimalt även om det är jättevarmt och jättevår och man kan gå överallt så behöver vi nog bilen titt och tätt. Han ska inte tro att det burits klart ännu. MIO gav oss en glad och en dålig nyhet igår. Den glada vara att vi sist betalat 350 spänn för mycket och fick därför tillbaks beloppet. Den dåliga var att vi inte får soffan förrän tidigast om två veckor... Så det är vi och madrassen som vanligt. Dock har vi en riktig madrass istället för tältsängsmadrassen iaf...

Jaha, tillbaks till påteriet med lghtn.
//Anna

Kommentarer
Postat av: Tesse

Tänkte bara att jag skulle berätta för er om det roliga mms:et som jag mottog från Patriks telefon idag... Öppnade det, tittade på kortet och tänkte att nu har Hugo gjort nåt dumt eftersom Andreas skriver att det är min hund. Jag kisade lie men såg inget bajs på golvet på kortet. Tänkte inte mer på det och glömde att fråga A under dagen om vad Hugo hade ställt till med. Kom hem från jobbet och efter en stund frågade jag A om varför han hade skickat ett kort på Hugo och vad som hade hänt när det helt plötsligt var min hund och inte hans (som det brukar vara när han är lydig.) A såg snarlikt ut som ett frågetecken och sa att han inte alls hade skickat nåt mms. Vi dividerade ens stund innan jag kom fram till att han inte ljög. Kollade på telenr och insåg att det var okänd människa som skickat mms:et. Fick kalla kårar och tänkte att nån hade varit inne i mitt hus och fotat samt tänkt kidnappa min älskade hårboll. Kollade Eniro och det visade sig vara nån jävla Patrik Sundnånting i Umeå???? Sedab kan ni ju föreställa er hur jävla dum jag kände mig när det blev jaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmen det är ju Annas Patrik!!!! ((Flyttar du tillbaks snart? Saknar dig))

2009-04-03 @ 19:29:03
Postat av: Anna

Jag blev lite fundersam när Patrik frågade efter ditt nummer... ;P

2009-04-04 @ 16:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0