Men jag slipper Kiruna iallafall.

Kvart över nio i morse fick jag en flashback. Min chef ringde på mobilen och jag hann tänka att fan, jag har missat telemötet och försovit mig och undrar vart det är jag ska idag....osv. Tills jag kvicknade till och svarade och fick ett jättetrevligt "prat-om-ingenting"-samtal i några minuter. Fantastiskt att slippa prata jobb med sin chef! Hon ville bara be mig njuta lite extra eftersom hon var på väg upp till norrbotten, Kiruna närmare bestämt. Jag tittade ut och bestämde mig för att 10 grader och mulet inte är så tokigt ändå om man nu jämför med minusgrader och snö...

Jag kan inte riktigt säga att jag saknar jobbet i sig för tillfället. Däremot saknar jag en hel del människor och även att ha något att göra. Något vettigt och kreativt och utvecklande. Idag har jag dammsugit och bäddat sängen. Hur utvecklande är det??

//Anna, lite gnällig.

Kommentarer
Postat av: p´s lillasyster

var glad sålänge du kan dammsuga utan att ryggen går av och bäckenet hoppar ur led!!

2009-04-14 @ 11:25:10
Postat av: Anonym

Om du skulle ha galet tråkigt nån dag får du höra av dig, jag har ingen mage att bära runt på, men heller inget att göra, så en fika i vårsolen nån dag kanske kan passa ? =)

2009-04-14 @ 11:43:39
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj
Postat av: Anna

Helena, du är inte bitter va? Och okej da, det där med urhoppning av diverse leder lät inte helbekvämt så jag SKA sluta gnälla.



M, gärna det. Locka tillbaks solen så fikar vi lös en sväng!

2009-04-14 @ 12:33:10
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0