Rådvill

Alltså, nu har jag ett dilema bland fler. Ska jag försöka plugga vidare fast motivationen är helt slut, eller ska jag ta det där jobbet med 20 timmar i veckan? Det är ju inte direkt ett jobb som korrelerar med min utbildning men det är ett jobb, och sådana finns det inte gott om här uppe. Det kan ju vara en väg in i något som kan leda till något annat, det kan ju också vara så att jag får erfarenheter som jag kan ha nytta av senare. MEN, frågan är om min utbildning är bortkastat ur ett "söka jobb" perspektiv eller om den håller sig några år så man inte behöver plugga om sen så att säga. Att inte göra någon alls känns som den sämsta lösningen och det är inte aktuellt. Tankar, åsikter någon?

Nu har lilla frugan lämnat mig igen, det är lite dramatiskt med dom här måndagsmornarna, vi går upp tillsammans, jag lagar gröt och fixar kaffe medan hon gör sig fin sen så snackar vi ett tag och se drar hon. Få se hur länge vi kommer att ha det så här, hon gillar sitt jobb väldigt mycket men är inte lika förtjust i resorna. Sen är det väl lite avhängt på vad jag hittar för sysselsättning också. Det går ju alltid att flytta om det skiter sig helt, men det är inte aktuellt i nuläget.

Föreläsning kl 1315 idag, i morgon likaså, då ska vi delas in i grupper inför det gemensama projektet vi ska göra. Jag kunde inte vara mer obrydd om det hela men tänker göra mitt bästa ändå. Syrran, Cribs Umeå kommer under veckan/Patrik

Kommentarer
Postat av: Anna

Aa, men bra!

Sen angående plugga fast du är totalt omotiverad.

Det är helt värdelöst! Gör inte det, för då gör man inte sitt bästa, så e det bara. Ta jobbet, om det bara är på 20t/v så har du ju chans och tid att söka andra mer kvalificerade jobb under tiden.



Lycka till dååååå!



Jag vill också ha jobb, eller nytt jobb!!

2008-09-15 @ 11:49:22
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Patrik

Mm, det lutar åt det faktiskt ..får se, i moprgon är den stora beslutfattardagen i ärendet.

2008-09-15 @ 12:24:39
Postat av: M

Gå på den beryktade magkänslan: gör det du helst vill och rationalisera efteråt (t.ex. vilket tur att jag tog just det beslutet, - det var det bästa jag kunde gjort!!)

Det brukar funka........

2008-09-15 @ 12:29:11
Postat av: Patrik

Jaa nu vart det så, jag slutade på rotmos, nu är jag fri att göra vad jag vill, vad nu det är?

2008-09-15 @ 17:47:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0