Parhelvete å nyjobb

Vi har grava abstinenser efter snus, vi svär och gråter om vart annat, värst är Anna som har dödat mig och alla på ICA maxi två gånger idag.  MEN, vi är duktiga och är snart inne på vår första snusfria dag. (Nu ska vi till träsket å tigga gratis cigg, vi snusar ju trots allt inte pga att det att det är dyrt).

Jag har provjobbat idag, sålt mina första kostymer samt gått vilse på lagret, jag tror att jag brilijerade, men vart lite osäker när dom andra skrek åt mig att åka hem, hur som jag fick en chans till och får komma tillbaks på lördag.

Igår åt vi soppa? det var gratis och jävligt gott. Vi var hemma hos min gamla hoodkompis med flickvän. Detta var vårt andra officiella framträdande som par och vi skötte oss strålande. Nu kommer kliningarna tätare och Anna har hotat mig med att jag eventuellt kommer att begå självmord om vi inte drar nu, så nu drar vi. /Fredens liljor! 

Kommentarer
Postat av: Jamilla

Har du fått jobb på Dressmann?? =)

2008-09-22 @ 21:43:26
Postat av: Patrik

Jo, eller jag provjobbat där, det andra är inte riktigt klart ännu.

2008-09-23 @ 15:44:25
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: P´s Lillasyster

slutar hon snusa p g a något eller?????????? jag menar hela våran släkt tror ju stenhårt på graviditet....ere så? va? va? va? va??

2008-09-23 @ 19:13:15
Postat av: Anna

Grattis! till att du gick vilse på lagret alltså ;-P

2008-09-23 @ 19:36:41
URL: http://annalexing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0