This is the blog

En av de allra största bloggarna just nu på blogg.se är en dagbok skriven av en tjej som väntar barn nr. två. Hon har sjukt många läsare och bloggar mest om det vi andra bloggar om; vår vardag och våra liv. Jag blev bara så inspirerad av hennes skriv- och bloggteknik att jag kände mig tvungen att skriva ett inlägg a la hennes bloggform.

Idag kom jag hem från jobbet. MYSIGT!!! Där väntade P med mat och kärlek. Hur MYSIGT som helst!!! Det blev järpar och kokt potatis. MYSmat!!! Jag känner hur det lilla MIRAKLET i min mage bara växer och växer och det känns JÄTTEMYSIGT!!! Att vakna på natten och tuttarna känns som betongblock gör mig aldeles salig av lycka. När jag sedan vänder mig på rygg för att lätta på tutttrycket blir jag överjävligt kissnödig och det är såååååå..... MYSIGT!!! Således försöker jag vända mig åt Patriks håll. Han ligger som vanligt och släpper sig på mig. Det känns JÄTTEMYSIGT!!!  Att sedan vakna på morgonen av känslan att vilja kräkas över hela sovrummet känns superduperMYSIGT!!! Och att åka till Skellefteå/Luleå/Kiruna/Hudiksvall etc... i minst tre timmar i bil innan arbetsdagen sätter igång utgör det MYSIGASTE!!! Speciellt som kylan och mörkret är här nu och det är livsfarligt att sätta sig i bilen samt att man aldrig får se hemmet i dagsljus längre. MYSMYSMYSIGT skulle jag vilja säga. Sådant är mitt liv. MYSIGT!!!

(Tricket är alltså att välja ut ett ord, gärna ett adjektiv, och maxa in det ordet i blogginlägget så många gånger som möjligt. Visst blev ni lite avundsjuka på mitt MYSIGA liv??)

//Anna

Kommentarer
Postat av: Helena

men gud va det låter myyysigt anna ;)

2008-11-04 @ 21:29:01
URL: http://helenamariaeriksson.blogg.se/
Postat av: Anna

Eller eller eller...huuuur!

2008-11-04 @ 21:40:34
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: Anna

DunderMYSIGT att vakna av att P ligger och fiser,

du har möjligtvis inte tänk på om det är det som får dig sååå illamående.....?

Bara en tanke, för JAG blir ju illamående av det, och jag är ju inte på tjocken...

;-D

Vad MYSIGT blogginlägg, förresten. Ska du inte fortsätta så? Verkar ju ge mycket besökare.

2008-11-04 @ 21:45:09
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag skulle gärna fortsätta så, men jag spyr så illa över hela mig och det är så jobbigt för P att behöva tvättaq hela tiden. Lite snäll är man v'äl..

2008-11-04 @ 22:09:12
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: Johan

Fy fan va mysigt liv du verkar ha!!!

2008-11-05 @ 08:58:30
URL: http://johan.grubblar.nu
Postat av: Anna

...I know!

2008-11-05 @ 09:07:54
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0