Fördomar.

En vänligt illasinnad person omtalade och tilltalade mig idag. Vad denne sade behöver vi inte gå in på. Däremot vill jag bara reda ut begreppen kring mig sjäv.

-Jag lyssnar på Sven-Ingvars och Lasse Stefanz för att jag tycker att dom är bra. Inget annat. Sen lyssnar jag på en sjudundrans massa annat också. Dock gärna inte dödsmetall för den typen av musik förstår jag mig inte på.

-Jag kör BMW för att jag tycker att det är en bra och fin bil. Lite för dyr att köra dock. Därmed inte sagt att jag inte kan köra annat. Skulle nog i stort sett kunna äga vilken bil som helst förutom en Saab. Detta för att jag tycker att dom varken har comfort eller utrustning bra nog. Dessutom är dom fula.

-Jag tycker inte att det är häftigt att sova på hotell i jobbet varje vecka. Det är snarare bland det tråkigaste som finns. Därför blir jag snål och kräsen när jag ska bo på hotell. Det är inga divalater, snarare något jag pysslar med för att få en drägligare vardag.

-Jag är hopplös vad gäller mode. Jag köper gärna kläder. Det som är snyggt och som passar mig. Däremot vet jag sällan om det är riktigt inne eller inte. Och jag kan inga fräsiga märken eller så.

-Jag KAN laga mat. Men jag VILL inte. Det är en jävla skillnad.

-Jag är helt oengagerad i politik. Detta eftersom jag inte kan ett enda jota om politik och är alldeles för lat för att lära mig (men jag borde).

-Jag älskar att ha det kliniskt rent runtomkring mig. Mest för att på något sätt kontrollera kaoset inuti kroppen gissar jag. Men jag har inte alltid så rent runt om mig för det. Och inte så välorganiserat inombords heller.

Jag är en människa. Ingenting jag gör, görs särskilt ofta för att hävda mig själv längre. Jag vet vem jag är (oftast), jag har otroligt starka åsikter men jag står för dom allihopa. Däremot gillar jag (efter en stund) att bli utmanad och övertygad när någon annan är duktigt på att argumentera för sin sak. Jag gillar inte särskilt mycket de människor som inte törs stå för sig själv och sina åsikter. Jag är säkert jävligt jobbig att ha att göra med och lite obekväm ibland. Men jag är social och tillbakadragen när det krävs.

Slutligen är jag eoner ifrån att vara perfekt och det tycker jag är jävligt bra. För då kan jag fortsätta utvecklas. De som stagnerat i sin personliga utveckling är förlorarna. Och jag har aldrig varit en sådan. Sådeså.

// Anna

Btw så har jag själv också en massa fördomar om allting. Så hugg inte på det heller.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0