Mellandagsrace

Så. Då har alltså julstressen övergått i fikahysteri. Dagen startade klockan 06.45 med väckning av fyraåringen. Han hade haft den goda smaken att komma ihåg sina föräldrars instruktioner om att väcka morbror med fru så fort han själv klivit upp. Ovan vid barnbesök på morgonen sov Patrik ovetandes vidare medans jag och barnet samspråkade om nattens drömmar. När jag i fortfarande yrvaket tillstånd klev upp för att besöka den lilla toaletten vi fått till förfogande, följde han sällskapligt med. Det är väl bara att vänja sig antar jag. Jag lyckades åtminstone lura upp honom med sin morbror att göra "killsaker" vid halv åtta snåret. Detta fick jag bittert äta upp när de bestämde att "killsaker" är "killbus" och det innebär att släppa ner två boxer, en modell större och en modell livlig valp, ner till morbrorns flickvän.

Dagen fortsatte med fikaturné hos syster/svägerska Anna som firade en egen högtid utöver jul och nyår. Genomplöjde några fotoalbum från det glada sjuttiotalet för att försöka utröna utseendet på min framtida avkomma och åt galna mängder socker.

Så fortsatte vi ut till ett köpcentra i el Stockolmo där jag inhandlade mitt första mammaplagg samt ännu en BH modell superstor (nåt ska man väl skryta med).

Vi bjöd in oss på middag hos nästa barnfamilj där det diskuterades infantil amnesi och ofrivilliga tarmrörelser.

Nu är vi tillbaks i lägret och Patrik luktar som vanligt.
//Anna

Kommentarer
Postat av: Anna

Grattis på födelsedagen, bror !!!

2008-12-28 @ 09:07:24
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Beda

Mellandagsrea is the shit, då har man råd med nåt mamma-plagg..

fast det är ju bara lurendrejeri, det funkar väl med vanligt kläder?!

2008-12-31 @ 00:25:13
Postat av: Anna

Beda: Svar... Njaeee..

2008-12-31 @ 12:40:05
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0