Istället för Kalle

Då är vi halvägs in i julfirandet och hitils så har det gått bra. Vi började morgonen med att kolla på Willy Wonka i sängen sen drog vi ner på stan för att julhandla, vi kom givetvis några dagar försen så det blev inga presenter. Men lika glada var vi för det. När vi kom tillbaka till den där rara damen som vi bor hos så hade Annas bror kommit och efter ett tag så kom hennes syster dit också. Sen kollade vi på tv snackade oss fram till nya traditioner som borde införas. 

Vi har nu käkat galna mängde julmat och nu är det Grease på tv, det får ju inte missas. Jaa just det, min gamla ovän problem-magen kom på besök i går igen så nu dricker jag inte kaffe, sprit (och det finns mängder här som bara väntar på mig), inte heller frossar jag i godis. Detta är något som jag givevis skäms över. 

Som ett steg i vår teknikutveckling så lagade just Anna svärmors TV, den har haft en grynig bild i något år trots att det är en ny platt- tv. Anna föreslog att vi skulle rucka lite på antennsladden, sagt och gjort, nu funkar TV'n klockrent. Mm drar mig till minnes en pinsam episod med vår DVD hemma som konstigt nog inte funkade förens jag stoppade i sladden. 

I morgon skall vi kolla på bostadsområden inför vår framtida flytt, Lyckliga  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0